Відкриття 87 театрального сезону.

07 серпня 2020 року в палаці культури «Росава» відбулася велика шоу-програма на честь відкриття 87 театрального сезону у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П. Саксаганського. Після відкриття завіси зал сколихнуло бурхливими оваціями, якими глядачі одаровували улюблених артистів.

Привітати особисто артистів театру та глядачів у залі  приїхали – виконуюча обов’язки голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, народний депутат України Микола Бабенко, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, народний депутат України VIII скликання Хвича Мепарішвілі, депутати Київської обласної ради, Білоцеркіської міської ради та інші поважні гості.

 У вітальних словах було відзначено вагомий внесок театру у розвиток духовної скарбниці рідного краю, високу театральну культуру та майстерність художньо-артистичного складу театру.

Виконуючий обов’язки директора-художнього керівника театру, заслужений працівник культури України Ігор Подолянець привітав акторів та усіх присутніх зі святом та ознайомив з планами на новий театральний сезон, який буде щедрим на прем’єри та нові знайомства.

Під час шоу-програми глядачам традиційно представили

нових артистів балету та драми, тому новий сезон в Театрі Саксаганського буде особливим, насиченим та по-справжньому творчим.

 

 

 

 

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: