Київщина відкрила театральний сезон

Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. К. Саксаганського цими днями відкрив 86-й театральний сезон.

Вже за кілька днів після виходу з відпустки колектив гостинно зустрів глядачів великою шоу-програмою. Оскільки бажаючих відзначити початок нового театрального року в усій Київській області дуже багато, шоу до відкриття зіграють 9 – 11, 13, а на численні прохання глядачів – ще й 17  серпня. На сцені – улюблені номери від артисті балету, оркестру, драми, вокалістів. У залі – аншлаг і гучні овації. І артисти, і глядачі – в очікуванні зустрічей з мистецтвом театру, прем’єр та сюрпризів.

І саксаганці готові дивувати! Трупа розпочала сезон у повному складі. Репертуар, який сьогодні налічує близько 60 вистав, зовсім скоро доповнять нові постановки української та світової драматургії. На вересень запланована прем’єра для юних глядачів – казка за В. Нестайком «Пригоди в лісовій школі». Далі - «Дами і гусари» А. Фредро, «Три товариші» за Е.-М. Ремарком, «Ранкова фея» А. Касони, «Алмазне жорно» І. Кочерги, «Смішні гроші» Р. Куні, новорічна казка «Незнайко в Країні мрій», «Сорочинський ярмарок» за М. Гоголем, «Приборкання норовливої» В. Шекспіра, «Панночка» Н. Садур, «Біла хвороба» К. Чапека. Незабаром – участь у фестивалі в Коломиї та гастролі до Польщі. І ще дуже багато цікавого.

Театр дякує голові КОДА Михайлові Бно-Айріяну, голові КОР Миколі Стариченку, депутатам КОР за підтримку, за розуміння важливості розвитку театрального мистецтва для Київської області та України і за те, що вони беруть безпосередню участь у житті колективу.

У святкових вітаннях від керівництва області звучали побажання здійснення всіх грандіозних задумів, підкорення нових вершин і розвитку, адже недарма театр Саксаганського називають перлиною Київщини!

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: