86 сезон у театрі ім. Саксаганського розпочався!

Друзі! Урочисто повідомляємо, що 86 сезон у театрі ім. Саксаганського розпочався!

Відбувся перший робочий день після відпустки. Були традиційні збори всього колективу, була радість зустрічі, море вражень, розмови про плани, питання і відповіді…
А взагалі день розпочався… ні, не з кави, а з репетиції. І на збори деякі артисти уже йшли заряджені робочим процесом – втомлені, спітнілі і щасливі))

Бо це дійсно справжнє щастя – творити, діяти, прагнути, працювати на результат. І зовсім скоро цей результат побачать глядачі. Вже в серпні – улюблені вистави з репертуару театру, шоу до відкриття сезону і до Дня Незалежності України, жива музика від оркестру, який нарешті повернувся!
Далі – ще цікавіше! Нові постановки від Артура Прокоп'єва, Дениса Фридинського, Ігоря Азарова, Анни Огій, Павла Ар'є та реалізація міжнародного проекту з Сергієм Остренком. Гастролі Україною і Польщею - вже у вересні.

Ви запитаєте, звідки візьмуться сили на це все? З натхнення і з любові! З вашої любові, наші любі, найдорожчі, неповторні глядачі! Коли ви з нами – нам усе під силу. Разом ми зможемо все! Давайте творити наш театр разом!

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: